readers

Sunday, July 1, 2012

Herbalife is the best business opportunity. Herbalife change our life.

Bismillah..

Herbalife Malaysia serious dah nak explode sekarang ni. Bersepah-sepah budak-budak muda income yang lebih RM5000 sebulan. I mean it! Budak muda maksudnya umur 30 tahun dan ke bawah. Kalau kat luar , kita selalu dengar orang cakap start umur 30 tahun lah baru nak start fikir serious tentang hidup, kerjaya etc. Tapi senario tu tak berlaku dalam herbalife. Dalam herbalife budak umur 18 tahun pun dah boleh buat orang lain inspired. Dorang dah mula fikir pasal KEPUTUSAN, IMPIAN, MASA DEPAN, KERJA KERAS, PENGORBANAN. Bayangkan, 18 tahun. MashaAllah.

Sekarang aku rasa nak story sket pasal orang2 yang aku dengan abang inspired senyap2. Cehhh macam gaya stalker pulak dah haha. Eh, bukan bermaksud orang lain punya story kitorang pandang enteng *cehh ayat* tapi kang nak cerita semua boleh buat novel pulak. -_-"

Maryam & Hafiz


Both umur 24 tahun. Maryam bermula dengan Herbalife masa umur 20 tahun hanya nak dapatkan duit poket sendiri plus nak senangkan mak. Dia sangat hardworking, kuat gila seriously. Dulu langsung takde lesen memandu tapi masih boleh boleh dapat income 5 angka . Lepas berkahwin dengan Hafiz, Hafiz pun decide untuk fulltime dengan Herbalife, income dorang melonjak sampai tak boleh nak stop dah! -_-" Last month income more than RM60,000. *Nganga mulut luas-luas*

Amalina & Abqari


Umur 23 dan 24 tahun. 6 tahun dalam bisnes Herbalife. Kalau tanya orang-orang Herbalife siapa tak kenal Amalina Abqari, pi hantuk kepala hangpa kat dinding. Tak cukup training betol! Hahah. Aku sendiri tengok Mell grow. Nangis2, ponteng kelas gilir-gilir *muahaha* , marah2. Tapi most of the time kitorang spend time untuk cakap pasal Herbalife. Aku tukang dengar je dulu sebab tak faham sgt sebab aku pun tak cukup training dulu hakhak. Sebab banyak sgt cakap pasal Herbalife, kawan pun benci *so what* hahah. They keep on growing. Serious sangat proud dengan both of you. Kat event orang taktau kitorang rapat pun sebab aku cam malu lah Mell dah Mill Team, aku baru World Team. InshaAllah aku follow kau soon Ameen. :) Paling aku nak nangis bila last week Abqari baru je beli BMW. Eh inspired lah sket! Umur 24tahun pakai BMW guna statement Herbalife kau tauuuu! Last month income more than RM100,000 kot. *Lupa* 


Hot betul body BMW ni. Cairrrrrr! Hikhik.

Ijan & Lin


Ijan & Lin dua paling kiri. *susah betul nak cari gambar dorang*

Ijan 29 tahun, Lin 23 tahun. Memulakan bisnes Herbalife 3 setengah tahun lepas. Dorang berdua ni boleh dapat award top volume producer aku rasa. Dorang pernah buat nearly 19000vp!! *pengsan* 19000 volume point tau, bukan RM19000 sales. 19000 volume point ni lebih kurang USD 19000 sales! Haaaa amek kau. Dalam USD okeh! Apa main ringgit2 malaysia ni. Haha. Dorang sangat kerja keras. qualify semuaaaaaa local dan international promotion termasuk VACATION! Tiap-tiap kali aku dengar sharing ijan dengan lin mesti aku menangis. Dorang pernah jual cincin tunang sebab nak berjaya dalam Herbalife. Pengorbanan apa yg korang dah buat? *Tepuk dada* Last month income RM15,500! Dah beli kereta Mazda3 dengan duit Herbalife.

Nasyrah & Naza


Hangat dari oven, baru bernikah bulan 5, dah pregnant siappp! Sya 21 tahun kot. Naza 25 tahun. Bermula dengan hasil produk yang mantap gilaaaaa! Sya turun 10kg, naza turun 50kg! Haaaa 6 kampit beras youuu! Hahaha. Aku dengan abang sangat adore dengan ke-excited-an dorang berdua ni! Tulis status kat facebook pun , kau sendiri boleh terikut-ikut baca dengan nada excited. Memang cool habis.  Baru je bermula dengan bisnes Herbalife, last month income RM16,000! 


Herbalife ni memang bisnes untuk orang yang dah berkahwin and perempuan je ke? 

Eh helloooooo! Herbalife ni untuk semua okey! Tua, muda, lelaki, perempuan, suami isteri, janda, duda *eh*! Cumanya bila dah sihat dan gorgeousssss dengan Herbalife, suami pun makin sayang, tu yg buat bisnes sama-sama! Semua couple dalam Herbalife loving gitewww hikhik. Bercinta lepas nikah. Heheh. Meh, story pasal lelaki pulak!

Dali Asmara


Single. *promote hahah*

Umur 26 tahun. Tiga setengah tahun dalam Herbalife. Ex-student UNISEL. Masih single. *wewiitt* Very humble. Tinggalkan degree sebab dia nak better future. Of course, dali cakap kat aku, dia percaya yang Herbalife boleh mengubah hidup semua orang termasuk dia. Dia buat Herbalife hanya berbekalkan sebuah motor je. Jadi siapa yang ada kereta tu, jangan bagi alasan macam-macam. Even sampai sekarang pun belum beli kereta *on the way kan dali? hehe* Tak banyak sangat info pasal dia, kalau nak tau boleh datang event interview dali ni sendiri. *Dia tak pernah tinggal event tau!* Last month income RM10,000! 

Nik Hairul Amri


*Taken* hahaha

Nampak biasa-biasa je budak ni kan? Umur 20 tahun. Student MSU Shah Alam. Badan sasa beb. Hahah. Memang kau takleh imagine dia ni 20 tahun tapi income last month RM9000! Woahhhhhh! *Kau gilaaaa?* Kalau budak2 lain 20 tahun serious tak matang lagi. Takyah nak gi usha tempat jauh2, dekat universiti aku pun belum matang! *opss* Heheh. Sangat inspired dengan nik. Qualify free vacation Herbalife (fully paid by herbalife malaysia), TOKYO! Amazinggggggg! 

Omar Isa


*Sucinya lah muka budak ni -_-"*

Sangat kebudak-budakan kan muka dia? Omar baru habis asasi dekat UiTM. Umur 19 tahun. First time aku jumpa dia tahun lepas seminggu sebelum Zero to Hero. Nik bawak dia jumpa aku borak-borak. Nik tu sponsor dia. Omar terjumpa Nik masa kenduri tahlil, pastu terus ajak datang STS. Lepas STS, dia decide nak attend Zero to Hero padahal event tu clash dengan family holiday dekat Langkawai. Masa tu omar ni tengah excited gila nak join zero to hero *walaupun muka dia sangatlah tak nampak excited -_-"*. End up tetiba aku jumpa dia lagi skali kat Zero to Hero! Nampak tak pengorbanan yg dia buat? *Kagum* Disebabkan ZERO TO HERO tu lah, hidup dia berubah sekarang! Sangat matang, attitude sangat bagus, ada impian besar, semualah complete MashaAllah! *Kalaulah semua budak2 muda macam Omar ni kan bagus. Sejuk hati mak ayah* Sekarang Omar dah mula bagi mak ayah duit poket setiap bulan RM500. Last month income RM10,000! Okey yang ni silakan nganga mulut sampai terkoyak!

Apa rahsia yang membuatkan ramai budak-budak muda bawah 30 tahun ni berjaya dengan Herbalife?

Eh, bukan budak2 muda je lah! Dalam Herbalife start dari umur 18 tahun sampai unlimited age boleh join selagi korang mempunyai impian yg besar, ada attitude yang bagus, willing to learn, attend trainings!

Takde rahsia lebih-lebih pun. Bukan kami semua yg hebat, tapi produk herbalife yg hebat!

 Fakta:

*Herbalife dah 32 tahun di dunia!
*Berada di lebih 83 buah negara.
*75juta pelanggan yang berpuas hati dengan produk telah menghantar testimoni ke Herbalife.
*Sales Herbalife mencecah USD 5.4 Billion pada tahun 2011! (Peningkatan USD 1.1 Billion dalam hanya 1 tahun.)
*Terpampang di papan utama New York Stock Exchange pd bahagian MAKANAN* <-- Bukan UBATAN ye!


Kalau korang tanya atau interview semua orang yg aku list out dalam post ni "Apa tips atau rahsia nak berjaya dalam Herbalife?" Mesti diorang semua akan come out dengan jawapan yang sama.

NEVER MISS EVENTS! NEVER MISS EVENTS! NEVER MISS EVENTS!

Kalau korang tak boleh lakukan pengorbanan yang kecil untuk datang ke training atau event Herbalife, jangan mintak maaf dengan sponsor atau upline korang. Diorang takkan rugi pape. They want to help you to be success just like them. Tapi kalau korang tak datang, you yang memusnahkan kerjaya atau bisnes Herbalife korang. This is soooo true!

Kami baru bermula! And we are soooooooo excited to spread the mission of Herbalife!!!!! Lets join us in Herbalifeeeeeeeeee! *Weheee*

Belum terlambat lagi nak bermula dengan bisnes Herbalife! Siapa yang dah terujaaaaa gila dan excited nak start earn extra income dengan Herbalife niiiii, boleh contact kami;

AIZAT 011 1231 6225
NANI 012 377 6225

We will surely help you out InshaAllah!


2 comments:

rahmah said...

Tak boleh promote dali! Haha

hafiy said...

Dali HOT!! hehe